Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Πέσανε τα μεροκάματα και στην γειτονιά μας.... ε το βλέπω φυσιολογικότατο. Δηλαδή προκαλούσαν τα μηνιάτικα ..τώρα ήρθαν στα ίσια τους, αν και πέρασαν 3 χρόνια.... 
Τα 1300Ε είναι λογικό μηνιάτικο, μιας και έχει και πολλές κρατήσεις, αλλά κάποτε πρέπει να μάθουμε ότι από την αυτοδιοίκηση δεν πάμε να βγάλουμε κέρδος, αλλά να την βοηθήσουμε ώστε να λύσει τα χρόνια προβλήματα της...και στην καλύτερη περίπτωση πάμε σαν εθελοντές.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλη απόφαση είχαν πάρει στις 26 /03 και την είχαν καταχωρήσει στην διαύγεια , με μικρή μείωση δηλαδή ο πρόεδρος από 2.000 σε 1.850!!!!
Τι έγινε μετά από 3 μήνες και έκαναν ορθή επανάληψη της αποφάσεως με άλλες τιμές είσπραξης?????
Μήπως έτσι δικαιολογείτε και η απάντηση του προέδρου σε βασικό προμηθευτή που καταργήθηκε φέτος , απρόσμενα , ότι "και εγώ τσάμπα θα δουλεύω κάτω"??????
Καλά δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από αυτόν , σε αυτά έχει μάθει τόσα χρόνια στην υπηρεσία που ήταν !!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.