Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ....

9 κουταβάκια, ναι καλά ακούσατε ....9 σκυλάκια πεταμένα σε μια κούτα δίπλα σε κάδο...... τις προάλλες 2 κουταβάκια μέσα σε κάδο, χθες μια σκυλίτσα δηλητηριασμένη* στην μέση του δρόμου. Τι συμβαίνει σ αυτήν την πόλη.....
Αυτό πάντως δεν είναι λύση για να απαλλαγεί κάποιος από τα ανεπιθύμητα ζώα, είναι πλέον καιρός η πολιτεία να μεριμνήσει.....Γιατί ούτε τα γατάκια ούτε τα σκυλάκια ανεβαίνουν από μόνα τους στους κάδους, κάποιο χέρι συμπολίτη μας το κάνει και αυτό είναι έγκλημα..... Μια στείρωση θα σώσει και τα ανεπιθύμητα αλλά και την κατακραυγή του κόσμου!!!
Τι να τα κάνεις τα εύσημα για φιλοξενία και αγάπη όταν...μας λείπει η ανθρωπιά και η ευαισθησία.

*Αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί αυτή την μισοτελειωμένη σκυλίτσα, την βρήκαν τρεις 12χρονοι που όχι μόνο την περιέθαλψαν αλλά κατάφεραν μόνοι τους να της κάνουν και μια ένεση, μήπως και την σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: