Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ....ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Η εθελοντική ομάδα του Νέου εμπορικού συλλόγου είναι έτοιμη και για ....αναστήλωση!!! Αυτό που έριξαν οι παππούδες μας αυτοί είναι έτοιμοι να το επαναφέρουν στην θέση του... βέβαια άλλο φωτογραφία και άλλο να κτίζεις φρούριο....πάντως σαν ιδέα είναι πετυχημένη. Δεν ξέρω αν μπορούν να φτιάξουν το μονοπατάκι που βρίσκεται εκεί ...αυτό είναι υλοποιήσιμο....


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ομάδα ,αφού τα αυτονόητα δεν μπορεί να τα διαχειριστεί ο δήμος .....πρέπει να ενεργοποιηθουν οι νέοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Εντάξει δεν φταίει και για όλα ο δήμος.....φταίμε και μεις....

Ανώνυμος είπε...

Πού φταίμε εμείς..μου το εξηγείς λίγο καλήτερα να το καταλάβω καί εγώ Γιάννη??????

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Απλά πράγματα, όταν βλέπουν το λάθος οι πολλοί το προσπερνούν, όταν βλέπουν το στραβό κοιτούν από την άλλη. Παραδείγματα πολλά..και η απάντηση η ίδια... "μα είναι φίλος μου, είναι συγγενείς μου και δεν μπορώ να του πω τίποτα". Τα ίδια ισχύουν και για την κάθε δημοτική αρχή, εξαγοράζει συνειδήσεις δίχως να προσφέρει στο κοινωνικό καλό αλλά επιδιώκει να εξασφαλίσει ..ατομικά και ομαδικά (οικογενειακά λέγε) ψήφους.