Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά γράφεις και τους δίνεις ιδέες...κανόνισε να κοστίσει καμιά 15αρια χιλιάδες ευρώ η συντήρηση...άσε που μπορεί εκπονήσουν "μελέτη" μεταφοράς, σε κατάλληλα στεγασμένο χώρο τον οποίο θα κατασκευάσουν, να αποφανθούν ότι χρειάζονται ειδικά υλικά από την NASA κλπ μπορεί να πάνε και στην περιφέρια να το εντάξουν σε ΠΕΠ δηλαδή κανένα μύριο τελικά!!!

Ανώνυμος είπε...

εχετε δει την βάση στην οποία στηρίζεται το άγαλμα? ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ! τόσο καλή μελέτη έγινε κατα την τοποθέτηση του... εχετε δει τα χαρακτηριστικά γυαλάκια που φορούσε ο Βενιζέλος? έχει μείνει το μισό, το άλλο μισό εκλάπη, ή επεσε..
εσεις τι λέτε, πρέπει να πέσει όλο το άγαλμα? Μας τιμά μια τέτοια αδιαφορία?