Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

Μετά από πολλά χρόνια έμαθα ότι το ιδιωτικό συμφέρον είναι το ίδιο με το δημόσιο συμφέρον και αν οι ιδιώτες παρανομούν.... γιατί τους πειράζει αν το κάνουν και στο δημόσιο..... θα έγραφα το όνομα του ρήτορα, αλλά σίγουρα θα με προλάβει η Ιστορία!!! 
Όμως όταν τελειώσει το παιχνίδι (σκάκι) ο βασιλιάς και το πιόνι μπαίνουν στο ίδιο κουτί....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχει διαπιστωθεί μία απόλυτη συνεργασία δημοτικής αρχής , αντιπολίτευσης , μείζονος και ελλάσονος , και δημόσιων υπηρεσιών , για το θέμα των παρανομιών της Μονομετοχικής του δήμου στο Λαφονήσι και στον Μπάλλο!!!
Κρίμα γιατί πιστεύαμε ότι ορισμένοι ήταν διαφορετικοί!!!
Η ευτυχία είναι ότι όλοι τους μα όλλοι τους είναι ΞΕΓΡΑΜΕΝΟΙ πέρα από το ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ και επικύνδινοι για την Κίσσαμο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Τι εννοείς άγνωστε... ότι γίναμε ένας ακταρμάς....

Ανώνυμος είπε...

ο καθενας εξυπηρετεί το προσωπικό του συμφέρον και κάνουν τα αλα@@@@λια μεταξύ τους π@@ω@@ας την Κίσσαμο

Ανώνυμος είπε...

Κύριε άγνωστε και κριτή των πάντων....Καλό θα ήταν πριν κρίνεις και για είσαι και ένας ενημερωμένος κριτής και μέγας υπερασπιστής της Κισαμου εκτός από οτι θα έπρεπε να κριτικαρεις επώνυμα ,να έρχεσαι που και που σε κανένα δημοτικό συμβούλιο,έτσι για να εμπλουτιζεις τις γνώσεις σου και να μπορείς να ασκήσεις την κριτική στον καθένα που του αξίζει ...και γενικά σε όλους μας μα παν από όλα στον εαυτό μας!!
Μιχάλης Χαιρετακης
Δημ.Συμβουλος

Ανώνυμος είπε...

αυτό που με στενοχωρεί ειναι που ο κ. Χαιρετάκης κατατάσει τον ευατό του σε αυτούς και απολογείται για αυτούς.