Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΒΟΥΤΙΑ..

Την τύχη του προκαλούσε ένας 17χρονος σήμερα το απόγευμα, που βουτούσε σε μεγάλο βάθος στη θάλασσα στην παραλία της Καλυβιανής στην Κίσαμο με αποτέλεσμα, να χάσει τις αισθήσεις του και να ανασυρθεί χάρη σε λουόμενους που αντιλήφθησαν ότι είχε πρόβλημα και τον προσέγγισαν με ένα ιδιωτικό σκάφος στο σημείο όπου βρίσκονταν.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στην ακτή όπου διαπιστώθηκε  ότι είχε αιμόπτυση η οποία προκλήθηκε πιθανότατα από το ότι βουτούσε χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό σε μεγάλο βάθος στη θάλασσα.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το οικείο Λιμεναρχείο, που διενεργεί τις σχετικές έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: