Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...

60.000 Ε είναι έτοιμα και περιμένουν στην περιφέρεια, μετά από συντονισμένες ενέργειες του δικού μας ανθρώπου εκεί, του Παναγιώτη Σημανδηράκη, για το δημοτικό στάδιο. 
Δόξα συ ο κύριος λοιπόν, μιας και αν περιμέναμε από τις υποσχέσεις θα πιάναμε 2016...
Νομίζω πλέον ότι άνοιξε ο δρόμος για να σουλουπωθεί το δημοτικό στάδιο, αλλά και για μην..φύγει ο Κισαμικός από το Καστέλλι, πράγμα που αμφιβάλλω αν το έχουν καταλάβει ακόμα και σήμερα, οι υπεύθυνοι της ζωής μας!!!
Συγχαρητήρια λοιπόν στον Παναγιώτη, που έμπρακτα δείχνει ότι πονεί για τον τόπο του και αγωνίζεται για πράγματα που οι άλλοι τα θεωρούν τετριμμένα!!!! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re file to kasteli tou loipoun alla pragmata k provlimata to stadio einai to mikrotero k san den ntrepese na milas etsi...Alla mpravo ston PANAGIOTI MAS...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

ok γράψε μας τι λείπει στα Ελληνικά....

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!!!