Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΚΑΝΕΙ; Ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;

Bingo ...... η τράπεζα έφυγε και η γωνία άδειασε, τρόπος του λέγειν, μιας και θέλει κάμποσο καιρό με τα γραφειοκρατικά - ....ζήτω όμως το νέο ΚΤΕΛ. 
- Κάνει; Δεν κάνει; Ποιος ξέρει άραγε; Πάντως κουβεντιάζεται!!! 
- Αλλά αν θέλει ο δήμος κάνει ένα καλό πάρκινγκ για να απεγκλωβίσει την Ηρώων Πολυτεχνείου, εκεί !!!
Μα τι λέω τώρα, θα το σκέφτηκαν.... εξάλλου για το καλό της πόλης αγωνίζονται κι ας μην φαίνονται τα έργα τους ..... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ? ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ...
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΊΖΟΥΜΕ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ! ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?