Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΡΟΚΚΑ 2013

Εκ μέρους των συνδιοργανωτών θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εντυπωσιακή παρουσία σας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Ήταν για εμάς μια μαγική βραδιά που θα την κρατήσουμε στην μνήμη μας όχι μόνο για το αισθητικό της αποτύπωμα αλλά και ως απόδειξη του πλούτου και των δυνατοτήτων του τόπου μας! 
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Δήμο Κισάμου και την κοινωφελής επιχείρηση του για την καθοριστική οικονομική συνδρομή, την Περιφέρεια Κρήτης, την Νεολαία Κισάμου, και όλους τους ιδιώτες και επιχειρηματίες τις περιοχής για την οικονομική -και όχι μόνο- προσφορά τους και βεβαίως την Ευανθία Ρεμπούτσικα για την γενναιόδωρη και καταλυτική παρουσία της
Σας ευχαριστούμε και εις το επανιδείν!
Παναγιώτης Σημανδηράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: