Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ Νο 5 ΚΑΠΟΥΤ

 "Διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό ΑΡΘΜ 5 (Καλουδιανά-Κεφάλι-Χρυσοσκαλίτισα δια μέσω Βουλγάρω –Τοπόλια, Έλους και Στομίου) 
Από 21-8-2013 εως και 30-11-2013 καθ' όλες τις ώρες του 24ώρου για τις εργασίες του έργου "Βελτίωση συνθηκών ασφαλείας Ε.Ο. Καλουδιανά –Κεφάλι- Χρυσοσκαλίτισα, 1ο Υποέργο "Αντιστήριξη των πρανών στο τμήμα Τοπόλια –Κατσοματάδο". Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων υπενθυμίζει την παραπάνω απόφαση μας και παρακαλεί του οδηγούς για την ασφάλεια τους να χρησιμοποιούν κατά τις μετακινήσεις τους την κύρια κυκλοφοριακή σύνδεση που αναγράφεται στην απόφαση μας." 
Ως και τις 30 Νοεμβρίου θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος από τα Τοπόλια ως τον Κατσοματάδω .. αυτό αποφάσισαν οι υπεύθυνοι...μετά βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: