Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ....

Πινακίδες σήμανσης καλυμμένες με αυτοκόλλητα, ζωγραφισμένες με σπρέι, ακόμη και τρυπημένες από σφαίρες! Κάποιοι συμπολίτες μας φαίνεται πως εκφράζουν τις "καλλιτεχνικές" τους δραστηριότητες με βανδαλισμούς, αλλά κυρίως με τρόπο που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα.
Ο βανδαλισμός των πινακίδων σήμανσης είναι καινούργιο φαινόμενο. Είναι κάτι σαν μάστιγα, που εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και ανυπολόγιστες συνέπειες....Ήδη σε τρία σημεία της πόλης μας είναι ξηλωμένα τα στοπ..και φυσικά αν συμβεί οτιδήποτε εκεί.... όλοι ξέρουμε ποιος φταίει. Μια απλή ηλεκτροκόλληση χρειάζονται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: