Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Κλειστό τμήμα δρόμου προς το Ελαφονήσι μετά το θανατηφόρο ατύχημα
Μέσω δύο εναλλακτικών διαδρομών θα πραγματοποιείται από το πρωί της Πέμπτης η κίνηση όλων των οχημάτων από τα Χανιά και την Κίσαμο προς την περιοχή του Ελαφονησίου.
Αφορμή ήταν το ατύχημα με την πτώση πέτρας έξω από τη σήραγγα Τοπολίων που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι μια 34χρονη γυναίκα.....
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Χανιά: Κλειστός ο δρόμος από τα Τοπόλια στο Ελαφονήσι μετά τον τραυματισμό οδηγού από πτώση βράχου. Τη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του δρόμου από την σήραγγα Τοπολίων προς το Ελαφονήσι θα ζητήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.....
CRETA LIVE Μυστήριο γύρω από την ...εκτέλεση των κατσικιών 
Η αστυνομία διαψεύδει ότι θανατώθηκαν μετά το ατύχημα στα Τοπόλια.
"Τι απέγιναν τελικά τα κατσίκια", θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος.
ΠΑΤΡΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ποιος σκότωσε τα κατσίκια; 
Μπορεί να γίνει και τίτλος ταινίας θρίλερ εάν δεν ήταν τραγελαφικά τα όσα συνέβησαν μετά την κατολίσθηση που είχαμε την περασμένη Κυριακή στην περιοχή της σήραγγας Τοπολίων και παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή μιας 34χρονης.
MADADA.GR  EKTEΛΕΣΑΝ 3 KATΣIKIA
Την ώρα που η υγεία της κοπέλας -ευτυχώς- βελτιώνεται, οι αστυνομικοί βρήκαν τους... ενόχους για την πτώση του βράχου στη γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου της, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στα Τοπόλια Χανίων, και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ! 
KOOL NEWS Ψάχνουν να «συλλάβουν» τα κατσίκια που έριξαν το βράχο και τραυμάτισαν 34χρονη!
Μια 34χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και τσακώνονται...για τα κατσίκια! Πρόκειται για τον σοβαρό τραυματισμό μιας νεαρής δασολόγου στα Τοπόλια Χανίων από την πτώση βράχου στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
Το κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που βρέθηκε στην περιοχή μετά το ατύχημα, απέδωσε την πτώση....

Δεν υπάρχουν σχόλια: