Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσουν σήμερα στην Εισαγγελία Χανίων εκπρόσωποι των κατοίκων και των καταστηματαρχών της ευρύτερης περιοχής των Τοπολίων ζητώντας την απομάκρυνση των αδέσποτων αιγοπροβάτων από τη σήραγγα.
Επιτροπή των καταστηματαρχών και των κατοίκων συναντήθηκε χθες το πρωί με την Εισαγγελέα Χανίων και εκθέτοντας της την κατάσταση ζήτησαν την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων και το άνοιγμα του δρόμου προς Ελαφονήσι, ο οποίος έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας των διερχόμενων με αποτέλεσμα να έχουν δεχτεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα τα χωριά της περιοχής.
Τα μέλη της επιτροπής καταστηματαρχών και κατοίκων σήμερα παρουσίασαν μάλιστα ένα υπόμνημα που είχαν επιδώσει το 2002 στον τότε Νομάρχη Χανίων ζητώντας από τότε την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων από τη σήραγγα των Τοπολίων και προειδοποιώντας για τους κινδύνους που ελλοχεύει η παρουσία τους για την ασφάλεια των διερχόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: