Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

 ΛΗΓΜΕΝΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ  συστατικά, ληγμένα χημικά συντηρητικά, τι σημαίνει;

Σημαίνει, ότι τρως αέρα κοπανιστό και την μετεξέλιξη των χημικών συντηρητικών, σε τι, σε τοξικό εμπλουτισμό. 
Οι εκπρόσωποί μας στο κοινοβούλιο, χτυπούν την υγεία μας δήθεν για την ακρίβεια.
Θέλουν ο καταναλωτής, να επιτρέπεται αγοράζει και με τον νόμο, ληγμένα προϊόντα, για να μπορεί να τα φτάσει με το χαρατσωμένο πορτοφόλι του.
Η πώληση τροφίμων μετά την ημερομηνία της ένδειξης ‘‘κατάλληλο για ανάλωση πριν από…. ’’ ακόμα και μετά από μία έως τρεις εβδομάδες σε ειδικά ράφια – ψυγεία, αποτελεί ολέθριο σφάλμα, της Εθνικής Αντιπροσωπείας και μερίδας του Επιχειρηματικού κόσμου, κατά της υγείας των Ελλήνων και του Συστήματος Υγείας της χώρας.
Τα προσχήματα περί πίεσης – πτώσης των τιμών ....
...είναι παραμύθι.
Επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο το δικαίωμα στην υγεία επιφέροντας πρόσθετα και την σωματική υποτονικότητα της ακατάλληλης διατροφής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνονται με μονοκονδυλιές λανθασμένες και καταστροφικές αποφάσεις.
Η απόφαση αυτή, ακόμα και αν έχει παράδειγμα και αλλού, είναι ανάλγητη και απάνθρωπη.
Η απόφαση πλήτει τον κεντρικό Ευρωπαϊκό κανόνα Ασφάλειας Τροφίμων, μειώνει την σωματική και πνευματική υγεία των μικροεισοδηματιών καταναλωτών στην Ελλάδα και εν συνεχεία, θα αυξήσει κάθετα τις υγειονομικές δαπάνες.
Το ζήτησε η τρόικα ;;. Αφήστε την τρόικα να ζητά, δώστε σε αυτήν τα ληγμένα, να κοπεί η δράση και επιθετικότητά της.
Οι Έλληνες καταναλωτές – ψηφοφόροι, δεν ψήφισαν τρόικα, ψήφισαν Ελληνικό κοινοβούλιο, για τους Έλληνες και όχι για τους φονιάδες τοκογλύφους και τις αγορές. Δεν είναι όλα αγοραία.
Η εξ αντιδιαστολής λογιστική αξιολόγηση, του προσδοκώμενου αποτελέσματος, είναι με αρνητικό αποτέλεσμα, στην εργασιακή ενεργητικότητα των πολιτών και την μείωση δαπανών υγείας.
Αλλά, στο κοινοβούλιο μας, δεν γνωρίζει ο ένας τι αποφασίζει ο άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: