Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΜΜΟ....*

Βρε Γ. Ουντ...... τι πάεις και γράφεις άμα δεν ξέρεις το Θέμα..... Μάλλον άποψη δική σου για ότι συμβαίνει στο Ελαφονήσι και τον Μπάλο δεν έχεις..... Ποιοι άραγε έχουν φαντασιοπληξία και που είδες μάγισσες; Μήπως δεν διαβάζεις αυτά που γράφεις; Μάλλον.... μάθε δε ότι σε όλα τα πράματα πάνω σε αυτόν τον ντουνιά υπάρχει χρυσή τομή....σε όλα αρκεί αυτοί που θα την βρουν και θα την εφαρμόσουν να είναι τίμιοι, εργατικοί και η κάθε τους ενέργεια θα αποσκοπεί για το καλό του τόπου και των πολιτών ....
Πριν κάμποσα χρόνια οι τουρίστες ήταν 2000 και όλα δούλευαν ρολόι, απότομα ήρθαν άλλοι 500 και καταστράφηκαν όλα ...και δεν φτάνει ότι δεν βρίσκουν λύσεις....να' σου και ο κάθε δημοσιογράφος να προσπαθεί να μας πείσει ότι για το χάλι στον Μπάλο και Λαφονήσι φταίνε οι τουρίστες.... ξου ρε Λάκη....

2 σχόλια:

giannis είπε...

Γιάννη ζεις στα κίσσαμο....και παραβλέπεις τα ουσιώδη....

το σχόλιο του φίλτατου Γιώργου γράφτηκε για ένα απλό λόγο ....

για να παρέχει την αναγκαία ιδεολογική κάλυψη στις παραλείψεις και στις επιλογές του αντιπεριφεριάρχη στην όλη διαχείριση του ζητήματος - που τυγχάνει απλά να είναι καλός του φίλος και κουμπάρος.

...όλα όσα γίνονται στον Μπάλλο και στο Λαφονήσι γίνονται με όχι απλά με την ανοχή αλλά και την πολιτική κάλυψη της περιφέρειας ..

Και τώρα που το ζήτημα ξέφυγε και έχει άρωμα εισαγγελέα .. προσπαθεί να δημιουργήσει αναχώματα με δικαιολογίες τέτοιας μορφής...

δυστυχώς...είναι σχόλιο κατά παραγγελία ...

Unknown είπε...

Το πράγμα ούτε απλό είναι ούτε τυχαίο.
Η σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια σκοπό είχε να περάσει το μήνυμα στις Υπηρεσίες (όσες προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους) να κάτσουν φρόνιμα και να μην ενοχλούν τους παρανομούντες.
Θα δείτε τώρα που κάποιες Υπηρεσίες θα αργούν να πάνε για αυτοψία δεν θα έχουν αυτοκίνητο, θα έχουν φόρτο εργασίας κλπ.
Ε και άμα ζοριστούμε θα βάλουμε εξυπηρετητή των εταιριών και μέγα επιστήμονα να λέει ότι περίπου δεν υπάρχουν προστατευταία.
Μην ξεχνάτε τα οικόπεδα φιλέτα της παραλίας του Λαφονησιού.