Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2006

Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα το να βρίσκεις νομοταγείς πολίτες ..είναι υπόθεση και ένας τέτοιος βρίσκεται και στην γειτονιά μας.... στην ευρύτερη περιοχή της γειτονιάς μας για να ακριβολογούμε, ο οποίος εφαρμόζει τους νόμους κατά γράμμα.... Έτσι βάσει ενός νόμου, που υπόγραψε η Μαριέττα Γιαννακού το 2006, υποβάθμισε το σχολείο της Γραμβούσας και από 4θέσιο το έκανε 3θέσιο, που συν το χρόνω θα κλείσει, όπως μας πληροφόρησαν οι αρμόδιοι! 
-10 κοπέλια έλειπαν από το σχολειό ....που όμως όπως λένε οι κάτοικοι του χρόνου θα πιάσουν το όριο του 4θέσιου, αλλά ως τότε θα είναι πολύ αργά!
Βέβαια η απορία μου που ενδεχομένως να μην βγει και σε καλό για την γειτονιά μας...ο νόμος εφαρμόζεται παντού και σ' όλους το ίδιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: