Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ

Εύλογο ερώτημα απευθύνουν μερικοί νέοι μας που λόγω οικονομικής κρίσης και ανεργίας δεν έχουν τα πολυπόθητα 10ευρω ανά αγώνα, ώστε να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους τον Κισαμικό. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα απασχολήσει την διοίκηση αρκεί βέβαια να το μάθουν, και είμαι σίγουρος ότι θα βρει μια λύση για όλους αυτούς που δυστυχώς αντιμετωπίζουν σήμερα οικονομικό πρόβλημα!
κάνω δε πρόταση μιας και το γήπεδο βρίσκεται σε κακά χάλια να υπάρξει κοινωνική εργασία με αντάλλαγμα τα εισιτήρια (βάψιμο-τοποθέτηση πλαστικών-καθαρισμός περιμετρικά του γηπέδου, φύτεμα λουλουδιών). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: