Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟΥ

Σε αυτόν τον δρόμο που τελευταία έχουν γίνει τα δυο θανατηφόρα ατυχήματα στην Κίσαμο και στην κατεύθυνση από Πλάτανο προς Καστέλλι υπάρχουν δυο φρεάτια ανοικτά τα οποία κάποιοι προνοητικοί τα έχουν "μαρκάρει" με 2-3 πέτρες....
Νομίζω ότι είναι ώρα να μπουν κάποιες πινακίδες εκεί..ή να κλειστούν, είναι πολύ επικίνδυνα. Το ένα έξω ακριβώς από την είσοδο της Λίμνης και το άλλο στις κατολισθήσεις πριν το ξενοδοχείο Ξηρουχάκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: