Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Είμαι σίγουρος ότι για την φυγή του Κισαμικού από την Κίσαμο, ξέρουμε όλοι ποιος φταίει, βέβαια αυτοί που αγαπούν την ομάδα θα πάνε να την δούνε ακόμα και αν παίξει στην άλλη μεριά της Κρήτης.... 
Όμως κάποτε θα πρέπει να καταλάβει η δημοτική αρχή μας ότι είναι υποχρέωση της να κάνει αυτά που πρέπει για τους δημότες της, για την νεολαία ...να κάνει αυτά που χρειαζόμαστε, τα απαραίτητα και να σταματήσει το κλάψιμο...οι καλύτερες μέρες δεν έρχονται περιμένοντας άπραγοι!!
Τέλος ας αναλογιστούν όλοι αυτοί που μας κυβερνούν, τι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουμε και τι προσφέρουν αυτές που έχουμε στην νεολαία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: