Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Κύριε Υπουργέ των Οικονομικών,
Κύριε Γιάννη Στουρνάρα. και σκέψου πως σε λένε και Γιάννη.
Ευρωπαϊκή Οδηγία CEN/EN 14116, CEN/EN 15208.
Και ΗΦΑΙΣΤΟΣ από 04.05.2008 σε αδράνεια.
Μόλις σήμερα ακούσαμε από τα ΜΜΕ πως συνελήφθησαν 15 βυτιοφόρα με λαθραία καύσιμα και πως το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να συλλάβει την παράνομη διακίνηση και εμπορία καυσίμων.
Όμως ο καταναλωτής συμπολίτης μας και ψηφοφόρος σας, με το πρόσχημα της πάταξης της λαθρεμπορίας καυσίμων πληρώνει την ανικανότητα του κράτους, η την συνεργασία των πολιτικών ..
... εκπροσώπων μας δηλαδή, με τους λαθρεμπόρους.
Ζητούμε αμέσως από σήμερα, μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,80 € το λίτρο.
Να μπει GPS σε όλα τα οχήματα βυτία κλπ για τον έλεγχο παραλαβής και παράδοσης καυσίμων και την εξάλειψη του λαθρεμπορίου καυσίμων.
Τέλος είναι σαφές ότι, δεν υπάρχει το δεν μπορώ, μόνο το δεν θέλω υπάρχει, για λόγους που εσείς γνωρίζετε.
Τα μαύρα λεφτά τα παίρνουν όλοι, μας λένε στην αγορά που μιλάμε και μας μιλάνε.
Τα κόμματα είναι όλα υπερχρεωμένα.
Εσείς είστε εξωκοινοβουλευτικός.
Τα 3 τελευταία δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
Ευρωπαϊκή Οδηγία CEN/EN 14116, CEN/EN 15208.
Και ΗΦΑΙΣΤΟΣ από 04.05.2008 σε αδράνεια.
Όπως η σύνδεση και για τις ταμειακές με το TAXIS και απ ευθείας η μεταφορά του ΦΠΑ ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων του εμπορικού κόσμου, -εμφανής κεφαλαιακή μάζα- έτσι και το λαθρεμπόριο δεν το κόβετε της –αφανούς κεφαλαιακής μάζας-.
Όταν λοιπόν πιέζεστε από κεφαλαιακές μάζες, κάνετε πίσω, και κτυπάτε που, στον μη και αδύνατον να γίνει μαζικοποιημένη κεφαλαιακή μάζα που θα μοιράζει δωράκια, πολίτη λαό καταναλωτές, που μένει με τα χαρακτηριστικά επιβάτη λεωφορείου και οδηγό εσάς.
Κάπου εδώ κοντά πρέπει αν αρχίσετε να καταλαβαίνεται πως φαίνεστε.
Κάπου εδώ πρέπει να γίνουν τα αληθινά που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: