Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Θα ήθελα να ενημερώσω μέσω της εφημερίδας σας τους δημότες του δήμου Κισάμου και περισσότερο αυτούς που μπορεί να ενοχλήθηκαν, ότι με το συγκεκριμένο τηλεφωνικό γκάλοπ ουδεμία σχέση έχω.
Με την ευκαιρία όμως αυτή θέλω να παρατηρήσω και να διατυπώσω τα εξής: Ομάδα συμπολιτών μας και εγώ προσωπικά, με τρόπο δημόσιο και ξεκάθαρο, δηλώσαμε την πρόθεση μας να ζητήσουμε την ψήφο των πολιτών του δήμου Κισάμου στις επόμενες εκλογές. Οποιοσδήποτε θέλει να κάνει το ίδιο, θεωρώ ότι αυτή η διαδικασία είναι η εντιμότερη.
Η ανάμιξη στο ερωτηματολόγιο επισήμως ανακοινωμένου υποψηφίου με υποθετικούς υποψηφίους δημάρχους, δεν θεωρώ ότι προφέρει τίποτα παρά μόνο να αξιολογήσει κάποιος αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος.
Εξάλλου πιστεύω ότι γκάλοπ χρειάζονται και πρέπει να γίνονται για να μπορούν οι πολίτες ελεύθερα να καταθέτουν τις απόψεις τους και οι υπεύθυνοι να παίρνουν τις ανάλογες αποφάσεις για θέματα που αφορούν την λειτουργία και τα προβλήματα ενός δήμου και όχι για τον ποιόν θα ψηφίζουν, που είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός.
                     Με εκτίμηση 
            Σταθάκης Θεόδωρος
      Υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου   

Δεν υπάρχουν σχόλια: