Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.....

....γιατί αν γινόταν δυτικότερα θα συστήναμε επιτροπή καταστροφής αρχαιοτήτων.....και ξέρετε για ποιο λόγο το λέω!!!!! Αν δεν ενθυμίστε θα σας το πω!!!!  Κέντρο Υγείας Κισάμου!!!!
Σημαντικά αρχαία ευρήματα αγνώστου προς το παρόν εποχής, έφεραν στο φως οι εργασίες ανέγερσης του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για νεκροταφείο, ενώ περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τις αρχαιολογικές έρευνες που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου είναι αποφασισμένη να σταθεί για μια ακόμα φορά στο πλευρό της αρχαιολογικής υπηρεσίας και να συμβάλει στις έρευνες με κάθε διαθέσιμο μέσο που διαθέτει, ενώ η περιοχή των εργασιών έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: