Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....

....γιατί μόλις είδαν τις καταστροφές και τους θανάτους στην Ρόδο έτρεξαν άπαντες οι αυτοδιοικητικοί μας να ζητήσουν χρήματα για να καθαρίσουν ρέματα και ποτάμια!!! 
Μήπως είναι ώρα να ζητήσουν και χρήματα για να καθαρίσουν και τα φρεάτια των ομβρίων; Τα περισσότερα είναι βουλωμένα και με παχύ ...στρώμα βρωμιάς!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μία φορά η δημοτική μας αρχή ΨΕΥΔΕΤΕ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κισάμου .
Για διαβάστε αυτά που είπε στα Χανιώτικα Νέα (εκεί το είδα εγώ) , ότι όλα τα χρήματα δόθηκαν στον πυρόπληκτο πρώην Δήμο Ιναχωρίου!!!!!!
Αν θέλει να θυμηθεί η εάν δεν ξέρει τι γίνεται στο Δ.Σ. , ας κοιτάξει στην Διαύγεια και φυσικά να έρθει στην περιοχή μας να μας υποδείξει τα έργα που έκαναν με αυτά τα χρήματα !!!!
Αν νομίζουν ότι δεν τους παρακολουθούμε , κάνουν ΛΑΘΟΣ , απλά γεμίζουμε τον φάκελλο τους !!!
Αλλά η πιο ωραία στιγμή για τους Δημότες Κισάμου είναι όταν θα ανοίξει , εάν όμως χρειαστεί και σε κάποιον άλλο που είναι η δουλειά του πολύ ευχαρίστως να κάνει την δουλειά που του έχει αναθέσει η Πολιτεία μας !!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου .