Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ;

.....όταν βγαίνει το 4% των πρασινοαπομείναντων και επιμένει ντε και καλά ότι οι αλλαγές στις εκλογές των ΟΤΑ θα γίνουν από το 2019....και καλά ρε Κουκουλόπουλε μας ρώτησες εσύ αν μπορούμε να υπομείνουμε ακόμα 5 χρόνια αυτή την κατάσταση;
2019 οι επόμενες εκλογές κάποιοι θα είναι συνταξιούχοι, κάποια καλόπαιδα που δεν θέλουν να δοκιμαστούν θα έχουν μπει στα δεύτερο -τρίτα άντα ...και κάποιοι θα έχουν βαρεθεί ετούτο το μάταιο κόσμο και θα μας έχουν αφήσει.
Να πως χάνονται οι ευκαιρίες να πως κάποιοι είναι κ%&#φαρδοι που ακόμα και ο χρόνος συνωμοτεί υπέρ τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: