Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ

Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ των Χανιώτικων Νέων σχετικά με τις αθλητικές υποδομές στην Κίσαμο (στον πληθυντικό μάλιστα λες και έχουμε πολλές)!! Βέβαια ο δημοσιογράφος (ντόπιος μάλιστα) θα μπορούσε να ρωτήσει γιατί, για ψύλλου πήδημα οι ομάδες ξενιτεύονται και δεν ξαναγυρίζουν...θα μπορούσε να ρωτήσει που είναι αυτές οι πολλές αθλητικές υποδομές στην Κίσαμο ...θα μπορούσε να πει πόσες από αυτές φτιάχτηκαν από τις δημοτικές αρχές του τόπου....θα μπορούσε να ρωτήσει πως βγήκαν τα χρήματα...θα μπορούσε να ρωτήσει πολλά!!!
Το ξαναλέω 3 δήμοι δίχως καμιά αθλητική υποδομή.... εκτός αν εννοούν υποδομές το δημοτικό στάδιο Κισάμου.... μια μπασκέτα στα Καλουδιανά...ένα γήπεδο μπασκέτ στα Λειβάδια και ένα μισοκατεστραμμένο γήπεδο 5Χ5 στο δημοτικό σχολείο του Δραπανιά!!! Α..ξέχασα και το Θεοχαράκειο .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: