Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Επιστροφή στις νίκες για τους Προπαίδες
Στις νίκες επέστρεψαν οι Προπαίδες του Κισσαμικού, που κέρδισαν με 3-1 τον Ηρακλή Νεροκούρου στο γήπεδο του Πλατανιά, πανηγυρίζοντας το δεύτερο "τρίποντο" στο πρωτάθλημα.
Δύο γκολ πέτυχε ο Καρτσωνάκης ...
....και ένα ο Πλευράκης, με τον Γιώργο Τουλουπάκη να χρησιμοποιεί την εξής σύνθεση: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Κρέτσι, Μαραγκουδάκης, Γ. Παπαδάκης, Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Χαρτζουλάκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Πλευράκης, Κ. Παπαδάκης, Καρτσωνάκης. 

Έπαιξαν και οι Κουτουλάκης, Νικολοζάκης, Σεχάι και Καστρινάκης.

Διπλασίασαν τις νίκες και οι Τζούνιορ
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Τζούνιορ του Κισσαμικού, που επικράτησαν στο γήπεδο Ταυρωνίτη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με σκορ 2-1. 

Οι Καστανοπουλάκης και Γοναλάκης σημείωσαν τα γκολ της ομάδας μας.
Ο Γιώργος Σημαντηράκης παρέταξε την εξής σύνθεση: Κατερουδάκης, Πατεράκης, Σημαντηράκης, Γ. Κουνελάκης, Στ. Κουνελάκης, Καστανοπουλάκης, Πολίτης, Ηλιάκης, ενώ ως αλλαγή μπήκαν στο παιχνίδι οι Σγουρομάλλης, Μαρινάκης, Κουτρουμπίλιας, Γοναλάκης και Σχετάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: