Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΛΙΑ...

Τα μόνα "μαγαζιά" που δουλεύουν καλά στην πόλη της Κισάμου είναι οι Τράπεζες ... ουρές ο κόσμος. Πάντως τα καταφέραμε καλά, στριμώξαμε τις τράπεζες σε μια διασταύρωση και όπως είναι φυσικό σε μια πόλη δίχως συγκοινωνιακή μελέτη τα χάλια μας τα βλέπουμε..το αδιαχώρητο, και χαμός. Ο Έλλην και δει ο Καστελλιανός θέλει να παρκάρει πάντα έξω από το μαγαζί που ψωνίζει....τα ίδια έκανε και στην Σκαλίδη ώσπου οι επιτήδειοι την κατέστρεψαν.
Μάλιστα η πόλη της Κισάμου με τον υπερδρόμο της την Ηρώων πολυτεχνείου έχει και τα τρίγωνα της.....μετά των φαρμακείων, αποκτήσαμε και το τρίγωνο των τραπεζών .....Χάλια αδιόρθωτα, και το γαμώτο είναι οτι όλοι κάνουν οτι δεν ξέρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος και υπόλογος γι αυτήν την κατάσταση..... Λες και η πόλη της Κισάμου δεν ανήκει σε αυτόν τον δήμο και περιμένει τον σωτήρα της μέρα που είναι.....!!! 
Πάντως οι Μάγοι δεν φάνηκαν ακόμα αν και 3 χρόνια τώρα προσπαθούν να μας το αποδείξουν ότι είναι εδώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: