Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Αναρωτιούνται τα Χανιώτικα Νέα, μιας και άνοιξε ο δρόμος από το Τοπολιανό φαράγγι, γιατί δεν βγάζουν τις πινακίδες που λένε ότι είναι κλειστός ο δρόμος; 
Η απάντηση είναι γνωστή ...... Ακόμα κυκλοφορεί ελεύερο το κατσίκι που τόσο μας ταλαιπώρησε τώρα και ένα χρόνο!!!
Έως ότου να συλληφθεί λοιπόν, οι πινακίδες θα μένουν στην θέση τους...... Κορόιδα είναι να τις μπαινοβγάζουν; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για περπατήστε το έργο να δείτε την προχειρότητα , το λέω όχι γιατί θέλω να αμφισβητήσω την μεγάλη χρησιμότητα του , αλλά γιατί δείχνει την προχειρότητα που αντιμετωπίζουν την περιοχή μας τόσο η Περιφέρεια όσο και η δημοτική αρχή , για περπατήστε και κρατάτε και καμιά φωτογραφική μηχανή !!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.