Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Επιβλητική νίκη οι Προπαίδες
Με εμφατικό τρόπο η ομάδα Προπαίδων του Κισαμικού πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα, με 9-0 απέναντι στην Α.Ε. Κυδωνίας. Τρία γκολ πέτυχε ο Κ. Παπαδάκης, από δύο οι Πλευράκης, Σχοινοπλοκάκης και από ένα οι Κρέτσι, Σεχάι. 
Ο Γιώργος Τουλουπάκης παρέταξε την εξής σύνθεση: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Γ. Παπαδάκης, Μαραγκουδάκης, Κρέτσι, Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Χαρτζουλάκης, Νικολοζάκης, Πλευράκης, Κ. Παπαδάκης, Σεχάι. 
Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Κουτουλάκης, Καστρινάκης και Στυλιανουδάκης

Ήττα με ανατροπή για τα Τζούνιορ
Παρότι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 λίγα λεπτά πριν από τη λήξη οι Τζούνιορ του Κισαμικού υπέστησαν την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα, με 2-5 από το Μινώταυρο.
Καστανοπουλάκης και Γοναλάκης είχαν δώσει προσωρινά προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Σημαντηράκη, ο οποίος χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Σγουρομάλλης, Σημαντηράκης, Γ. Κουνελάκης, Χριστοφοράκης, Πολίτης, Ηλιάκης, Καστανοπουλάκης, Γοναλάκης.
Έπαιξαν και οι Κατερουδάκης, Σχετάκης, Κουτρουμπίλιας και Στ. Κουνελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: