Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΟΥ & ΚΟΣΜΟΥ

Η ταυτότητα και η καταγωγή μας είναι ο οδηγός σε κάθε τι που κάνουμε.
Αν λοιπόν μετατρέψουμε αυτή την αστείρευτη πηγή έμπνευσης σε ένα αξιομνημόνευτο και ανταγωνιστικό υβρίδιο με στοιχεία εμπορικής ταυτότητας, τότε θα έχουμε αγγίξει το υπέρτατο αγαθό: τη μετάδοση του ελληνικού πνεύματος σε όλο τον κόσμο.
Στόχος της έκθεσης "περί ταυτότητας τόπου και κόσμου" που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΜμ είναι να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους παρευρισκόμενους στο να εμπεδώσουν, να κατανοήσουν και εν τέλει να χρησιμοποιήσουν τον αρχικό τους ρόλο που δεν είναι άλλος από το να είναι παγκόσμιοι πρεσβευτές της χώρας μας.
Η Αντωνία Σκαράκη επί σειρά ετών, έχει συνεργαστεί με ανθρώπους οι οποίοι στελέχωσαν και πραγματοποίησαν συνολικά τα έργα που θα εκτεθούν.
Θα προβάλει μία ενιαία, δυναμική και δημιουργική εικόνα που σκοπό θα έχει να αποφέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την Ελλάδα και τους κατοίκους της.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18 – 22 Δεκεμβρίου 2013 με ώρες λειτουργίας: 12.00 – 22.00 

Δεν υπάρχουν σχόλια: