Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΛΕΩ....

Μπορεί από περιβαλλοντολογικής άποψης ο δήμος μας να παίρνει μηδέν..... Πλάτανοι-Κουκουναριές και Φίκοι τους παίρνει ο γέρο διάολος, αλλά στην εξεύρεση χρημάτων για να διορθώσει αυτά που δεν πρόβλεψε είναι μάνα!!! Πάντως είναι γενική διατύπωση ότι η περιφέρεια μας προσέχει περισσότερο απ΄άλλους δήμους...... έχει μια ευαισθησία σε μας !!!
Στο μόνο σημείο που διαπιστώνεται μια καθυστέρηση είναι το ΣΧΟΟΑΠ του πρώην δήμου Ιναχωρίου... ή μήπως και εκεί κάτι παίζεται όπου θα μας το ξεφουρνίσουν λίαν συντόμως;
Βέβαια τώρα που είναι "ζεστή" η τσέπη της περιφέρειας καλό είναι να κάνουμε και κάποια έργα εντός της πόλης για να αποδείξουμε ότι και εδώ ζουν άνθρωποι.... κάτι για δίκτυα ομβρίων λέω, που δεν υπάρχουν σε κανένα σχεδόν δρόμο ..ούτε καν στο νέο σχέδιο πόλεως..κάτι για πεζοδρόμια που μόνο αν έχεις μεγάλη φαντασία μπορεί να καταλάβεις πως θα φτιαχτούν!!! 
Και μιας και μας δίνουν σχεδόν ότι ζητάμε.. άντε να κάνουμε και κανένα περιφερειακό, κανένα κλειστό γυμναστήριο, κανένα Λύκειο, ένα νέο γήπεδο, ... και σας παρακαλώ μια συγκοινωνιακή μελέτη, επειγόντως!!!!
Γιατί άλλο να περηφανεύεσαι ότι πήρες ζεστό χρήμα επειδή σου έτυχε μια ανάποδη και το μοίρασες κατάλληλα στους εργολάβους για να (ξανα) καθαρίσουν τους ποταμούς.. που καταπατούμε, κι άλλο να φτιάχνεις ένα έργο εντός και εκτός της πόλης της Κισάμου που θα μείνει!!!
Θέλει τέχνη να ξεγελάς τον κόσμο αλλά δεν είναι δύσκολο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: