Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ....

Πρόστιμο € 10.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν : 
– Δείγματα των προϊόντων “παριζάκι μοσχάρι” και “λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.  
Πρόστιμο € 16.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν : 
– Δείγματα των προϊόντων “πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας”, “παριζάκι από φρέσκο κρέας” και “πάριζα από φρέσκο χοιρινό κρέας” στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.  
Πρόστιμο € 36.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν : 
– Δείγματα των προϊόντων “παριζάκι από φρέσκο κρέας” και “πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας” στα οποία ανιχνεύτηκε φαινυλοβουταζόνη. 
– Δείγμα του προϊόντος “παριζάκι με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας Fe Zn VITB2 VITB6″ το οποίο βρέθηκε μη κανονικό ως προς την επισήμανση γιατί η ονομασία πώλησης οδηγεί σε σύγχυση τον καταναλωτή ως προς τη φύση του προϊόντος. 
– Δείγμα του προϊόντος “πάριζα” στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: