Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Πρώτη νίκη για τα Τζούνιορ
Με πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα Τζούνιορ του Κισσαμικού πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 6-2 επί του Άρη Σούδας, στο γήπεδο του Ταυρωνίτη. 
Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έκαναν τη διαφορά αφού σημείωσαν τα πέντε από τα έξι γκολ. Χατ-τρικ πέτυχε ο Γοναλάκης και από ένα γκολ οι Καστανοπουλάκης, Σχετάκης και Στ. Κουνελάκης.
Ο προπονητής Γιώργος Σημαντηράκης ξεκίνησε το ματς με τους Κατερουδάκη, Πατεράκη, Σημαντηράκη, Γ. Κουνελάκη, Πολίτη, Ηλιάκη, Κουτουμπίλια, Στ. Κουνελάκη, ενώ έπαιξαν και οι Γοναλάκης, Σχετάκης, Καστανοπουλάκης, Σγουρομάλλης, Μαρινάκης, Πατερομιχελάκης, Γιακουμάκης και Στρατάκης.Ήττα για τους Προπαίδες

Την πρώτη τους ήττα υπέστησαν οι Προπαίδες του Κισσαμικού, με 2-1 από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, στο γήπεδο του Πλατανιά. 
Ο Κρέτσι πέτυχε το μοναδικό γκολ, με το οποίο μείωσε λίγο πριν το τέλος σε 1-2. 
Ο Γιώργος Τουλουπάκης χρησιμοποίησε τους Τριανταφυλλάκη Αντ. του Ν., Παπαδάκη Γ., Μαραγκουδάκη, Κρέτσι, Καστανοπουλάκη, Σχοινοπλοκάκη, Χαρτζολάκη, Πλευράκη, Νικολοζάκη, Παπαδάκη Κ., Καρτσωνάκη, ενώ έπαιξαν και οι Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης και Σεχάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: