Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.....

 Οι φωτογραφίες με τα αλυσοδεμένα σκυλιά που βλέπετε είναι από το Καστέλι Κίσαμου Χανίων. Αυτά τα ζώα και πολλά άλλα εντοπίστηκαν να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπισμού εκείνων που τα κακοποιούν στο νησί της Κρήτης.
Αυτή η πρώτη φάση της γενικευμένης προσπάθειας της Αστυνομίας στην Κρήτη και των φιλοζωικών σωματείων - μελών της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) στο νησί για την αποκατάσταση των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των ζώων συντροφιάς, ιδιόκτητων, ποιμενικών και κυνηγετικών ολοκληρώθηκε...
....
Πηγή: Κρήτη: Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία εντοπισμού κακοποιημένων ζώων από την ΕΛ.ΑΣ. | www.zoosos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: