Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΝΕΣΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για την «Προβολή- Προώθηση & Ανάπτυξη της Κισάμου» ενημερώνει τα μέλη του για την επικείμενη επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΕΣΚ στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στις 29-30 & 31 Ιανουαρίου 2014, προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση για τις «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση» στοχεύοντας στις δυνατότητες ανάπτυξης της Κισάμου.
Ο Ν.Ε.Σ.Κ. πρεσβευτής της άποψης ότι μόνο μέσα από δημιουργικές συνεργασίες και πρωτοβουλίες μπορούν να επέλθουν  τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε επίπεδο τοπικής ανάπτυξης, κατέθεσε τον Απρίλιο του 2013 πρόταση για επικείμενη επίσκεψη του Δ.Σ. στο Ευρωκοινοβούλιο.
Η πρόταση έγινε άμεσα αποδεκτή και το Προεδρείο του ΝΕΣΚ προσκλήθηκε από τον Ευρωβουλευτή κ. Χρυσόγελο, προκειμένου να  κατατεθεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, “ Μελέτη του ΝΕΣΚ, για την Ανάπλαση – Αναβάθμιση & Αξιοποίηση της Κισάμου ”, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση».
Κατά την επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις του Προεδρείου με την «Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων», την «Επιτροπή των Περιφερειών», καθώς και την «Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας στις Βρυξέλλες».
Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, δύναμη και κουράγιο στο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, η θετική ανταπόκριση στο όραμα του Ν.Ε.Σ.Κ. για την αξιοποίηση της περιοχής μας, η δημιουργία “Ταυτότητας” για την Κίσαμο και εν τέλει η ανάδειξη και η οικονομική αναζωογόνηση μιας περιοχής που επιβάλλεται να γίνει από τόπος διέλευσης, «Τόπος Προορισμού».
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: