Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ

Τελικά κάτι πήρε και το δικό μου αυτί για το νέο σχήμα στα δημοτικά της περιοχής μας... και όπως ακούω οι πρώτες γνώμες είναι πολύ θετικές!!! Αυτό φυσικά θα φανεί συν το χρόνο όταν πλέον θα διαμορφωθεί -συμπληρωθεί η ομάδα που θέλει και έχει σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική ζωή στην γειτονιά μας. Θεωρώ ότι ο "πρόεδρος" είναι ικανός όχι μόνο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά και να ενώσει δυνάμεις που φαινομενικά θεωρούνται μακρυά η μια από την άλλη!!! 
Και για όσους δεν καταλαβαίνουν με την λέξη "πρόεδρος" έ.... ας περιμένουν ώσπου να το ανακοινώσουν και επίσημα!!!! Πάντως η ομάδα που τολμά είναι σχετικά πολύ νέα, με πολύ όρεξη και πολλά πιστεύω, ίσως κάποιοι την θεωρήσουν αδοκίμαστη, αλλά μήπως όλες αυτές οι ομάδες που τόσα χρόνια μας διαφέντευαν είχαν ποτέ την στοιχειώδη εμπειρία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: