Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΜΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ......

..... γιατί θα έχουμε 2 υποψηφίους στις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!
Πολύ κοντά στο να καταλήξουν στα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών αλλά και δημάρχων των μεγάλων πόλεων βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, πλέον, τα περιθώρια για άλλες αναβολές είναι ελάχιστα. 
Στην περιφέρεια της Κρήτης: Οι δημοσκοπήσεις αλλά και η άρνηση του βουλευτή Ηρακλείου Μιχάλη Κριτσωτάκη, δείχνουν το βουλευτή Χανίων και υπεύθυνο του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Σταθάκη ο οποίος, με βάση τις μετρήσεις που έχει στα χέρια της η Κουμουνδούρου, φαίνεται ότι μπορεί να κερδίσει μια περιφέρεια που, όπως λένε τα στελέχη του κόμματος, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το δικαίωμα να χάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: