Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ

18 Μαΐου και 25 θα γίνουν τελεσίδικα οι δημοτικές εκλογές. Όπως διαμορφώνεται τώρα ο χάρτης και βάσει αυτά που ακούγονται, στην γειτονιά μας θα υπάρξουν τρεις συνδυασμοί που θα κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές... αν και έχει ανακοινωθεί μόνο ένας επίσημα ως τώρα. Φυσικά και οι άλλοι δυο "δουλεύουν" καθημερινά, κι ας μην φαίνεται!!! 
Ο μοναδικός υποψήφιος ως και σήμερα είναι ο κ. Σταθάκης νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, οι υπόλοιποι δυο που από "φήμες" ακούγονται και δεν διαψεύδονται, είναι ο πρόεδρος του Νέου Εμπορικού συλλόγου κ. Ανουσάκης (που κατά 99% θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του μετά την επιστροφή κλιμακίου του εμπορικού συλλόγου από τις Βρυξέλλες) και φυσικά ο νυν δήμαρχος κ. Μυλωνάκης που δεν βιάζεται. 
Τώρα μιας και οι εκπλήξεις διαδέχονται την μια την άλλη καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή μπας και παρουσιαστεί και άλλος ..αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον και πολλών άλλων!
Πάντως ένα θα είναι το σίγουρο..η μάχη θα έχει διάρκεια.....φέτος και θα είναι και σκληρή!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: