Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ 1998

Από το 1998 ήξεραν ότι τα λεφτά του σχεδίου πόλεως δεν έφταναν για να κάνουν αυτά που έπρεπε...διανοίξεις, πεζοδρόμια, τροποποιήσεις, εφαρμογή και αλλαγές στην ζώνη επαφής...από το 1998 ...αυτό μου αποκάλυψε πρώην δημοτικός σύμβουλος. Μετά όλοι μας ψάχνουμε γιατί υπάρχει αυτό το χάλι στην πόλη!!!
Κάντε μια βόλτα στα σημεία επαφής του νέου σχεδίου πόλεως στην Κίσαμο και θα δείτε που έχουν βάλει τους δρόμους και που οι ιδιοκτήτες βάζουν τα στραλίκια ..τέτοιο ξεφτίλισμα δεν έχει ξαναγίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: