Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ....

Τεράστιο πρόβλημα στην πόλη της Κισάμου οι πολλές λακκούβες..που δημιουργούν πολλά προβλήματα σε ανθρώπους και αυτοκίνητα.
Βέβαια επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια παραφιλοσοφία ποιος κάνει τις λακκούβες και κατ΄επέκταση ποιος είναι ο υπεύθυνος .....ας ξεκαθαρίσουμε ότι ... 
Οι λακκούβες όλες ανήκουν στο δήμο, μιας και είναι στην κυριότητα του οι δρόμοι, εντός εκτός και επί τ' αυτά της πόλης! Ποιος τις κάνει; Οι λακκούβες τις κάνουν οι εργασίες του βιολογικού, τα σπασμένα δίκτυα ύδρευσης και η παλαιότητα του ασφαλτοτάπητα. Αυτοί είναι οι τρεις παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για το χάλι μας....τα περί λάκκων της αρχαιολογίας και λοιπά δεν έχουν βάσει μιας και η αρχαιολογία σήμερα κινείται με τις οδηγίες και το σχεδιάγραμμα του βιολογικού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: