Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
1. Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα εκπαιδευτήρια του Δήμου μας με ευθύνη των Δ/ντων και των Προϊσταμένων των σχολείων.
2. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από αντιπροσωπείες μαθητών με επικεφαλείς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.
Ώρα 18:00 μ.μ. πανηγυρικός εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
1. Ώρα 06:30 π.μ, η Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου και χορωδία από κατοίκους της πόλης, θα τραγουδήσουν το εωθινόν στην πόλη της Κισάμου. (*)
2. Ώρα 07:00 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.
3. Θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
4. Ώρα 10:15 π.μ. επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό για την Εθνική Εορτή και ομιλία για τη σημασία της επετείου από την κα Γερούκη Μαργαρίτα, Σχολική Σύμβουλο 4ης Περιφέρειας ....
....Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.
5. Ώρα 11:30 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην πλατεία Τζανακάκη, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου.
6. Ώρα 12:00 π.μ. παρέλαση τμημάτων μαθητών,συλλόγων και σωματείων στην οδό Σκαλίδη παρουσία των αρχών της πόλης. Την παρέλαση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου& Σελίνου.
7. Θα ακολουθήσουν Κρητικοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Τζανακάκη.
8. Ώρα 19:00 μ.μ Λαμπαδηδρομία από μαθητές στην πόλη της Κισσάμου. (**)
(Επισημαίνουμε στους γονείς ότι η συμμετοχή στη λαμπαδηδρομία πολύ μικρών μαθητών δημιουργεί προβλήματα τάξεως και ασφάλειας και πρέπει να αποφεύγεται)
Προσκαλούνται οι Αρχές της πόλης, οι Σύλλογοι, τα Σωματεία και όλοι οι κάτοικοι να συμμετάσχουν στον εορτασμό της μεγάλης Εθνικής Εορτής μας.
ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ: Ορίζεται ο κ. Μπατουδάκης Μιχάλης, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου. 
Τη Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου θα διευθύνει ο κ. Κουτσογιαννάκης Σπύρος, Αρχιμουσικός.
(*) Σημείωση: όσοι κάτοικοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο εωθινό να βρίσκονται ώρα 06:30 π.μ της 25ης Μαρτίου 2014 στο Δημαρχείου Κισσάμου.
(**) Σημείωση: όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη Λαμπαδηδρομία να βρίσκονται ώρα 18:30 μ.μ. της 25ης Μαρτίου 2014 στο Δημαρχείο Κισάμου.
Το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου παρακαλείται για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο χώρο της παρέλασης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: