Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Στα πλέι οφ  οι Τζούνιορ
Μετά τους Προπαίδες και οι Τζούνιορ του Κισαμικου εξαφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Γιώργου Σημαντηράκη επιβλήθηκε με 12-3 του ουραγού Παγχανιακού, σημειώνοντας την 12η συνεχόμενη νίκη του. 
Πέντε γκολ σημείωσε ο Καστανοπουλάκης, τρία ο Πολίτης, δύο ο Κουτρουμπίλιας και από ένα οι Γοναλάκης, Ηλιάκης. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 10-1.
Η σύνθεση του Κισαμικού: Κατερουδάκης, Πατεράκης, Γ. Κουνελάκης, Σημαντηράκης, Πολίτης, Ηλιάκης, Γοναλάκης, Καστανοπουλάκης. 
Στο β' μέρος έπαιξαν οι Σγουρομάλλης, Στρατάκης, Γιακουμάκης, Χριστοφοράκης, Σχετάκης, Στ. Κουνελάκης, Κουτρουμπίλιας.

"Χρυσός" βαθμός για τους Προπαίδες 
Τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ εξασφάλισαν οι Προπαίδες του Κισαμικού, μετά το 1-1 με τη Δόξα Παχιανών, στο γήπεδο του Πλατανιά.
Ο Κ. Παπαδάκης άνοιξε νωρίς το σκορ και ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε βρήκε στην ρίζα της καθέτου δοκού και στην επιστροφή του ο διαιτητής ααίτια σφύριζε οφσάιτ τον Καρτσωνάκη που ήταν έτοιμος να σκοράρει!  Η ισοφάριση για τη Δόξα ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα.
Η σύνθεση του Κισαμικού: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Χαρτζουλάκης, Καστανοπουλάκης, Κρέτσι, Μαραγκουδάκης, Σχοινοπλοκάκης, Κ. Παπαδάκης, Κουτουλάκης, Πλευράκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Καρτσωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: