Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΣΚ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 ο Πρόεδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου κ. Αννουσάκης, συμμετείχε στην ημερίδα «Παρουσίασης Αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων Διά Βίου Εκπαίδευσης» του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας) στο Ηράκλειο, κατόπιν προσκλήσεως. 
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τα προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης που έχουν υλοποιηθεί από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στα οποία περιλαμβάνονταν και τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν στην Κίσαμο :
1. Κοστολόγηση –Τιμολόγηση Διαχείριση Προϋπολογισμού
2. Προσαρμοσμένες εφαρμογές λογισμικού υπολογιστικών φύλλων και βάσεων δεδομένων (EXCEL, Access MS Office) στη μικρή επιχείρηση.
3. Εκπαίδευση στα νέα διατροφικά πρότυπα......
...... για μικρές επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα (80 ώρες), με έμφαση στην Κρητική Διατροφή.
Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς, μέλη του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η Διεύθυνση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. 
Ο κ. Αννουσάκης δέχτηκε συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά για τη συνολική δράση του Ν.Ε.Σ.Κ. ενώ απέσπασε τη δέσμευση, ότι το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία του με το Σύλλογο, με στόχο την κατάρτιση και άρτια ενημέρωση των επαγγελματιών και εργαζομένων της Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: