Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.....

Ορκίζομαι ότι θα υπηρετώ....
 * Ένα Δήμο ανεξάρτητο από κάθε οικονομική, κρατική η κομματική εξουσία, που δεν θα συμβιβάζεται με άνομα συμφέροντα όση δύναμη και να έχουν αυτά, θα συγκρούομαι μαζί τους σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειασθεί όσο ψηλά και να βρίσκονται, προκειμένου να προστατέψω τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών.
* Ένα Δήμο με παρουσία στα καθημερινά προβλήματα, αλλά συνάμα σύγχρονο, δημοκρατικό, συλλογικό, ανοικτό στους Πολίτες.
*  Ένα Δήμο με φωνή και λόγο που θα εξυπηρετεί όχι παράγοντες και σκοπιμότητες αλλά το Δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των πολλών και όχι των ολίγων.
* Ένα Δήμο ο οποίος θα αποτελέσει το βασικό αναπτυξιακό εργαλείο στα χέρια των πολιτών ώστε να παραχθεί περισσότερος πλούτος, νέες επιχειρήσεις, άρα και περισσότερες νέες θέσεις εργασίας.
* Ένα Δήμο που θα στηρίζει την ανάπτυξη που θα βασίζεται στις τοπικές ιδιαιτερότητες, τα ήθη και τα έθιμα, τον πολιτισμό, το φυσικό Περιβάλλον, την παιδεία και την υγεία.
* Ένα Δήμο που μέσα από διάλογο και συνεχή προσπαθεια θα καταλάβει τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της νεολαίας και θα εργασθεί για τη λύση των πολλών αδιεξόδων που αντιμετωπίζουν σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: