Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ CRETA CUP





Στο τουρνουά «Creta Cup», που διοργανώνει το Lido F.C., σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, θα πάρει μέρος και η ομάδα μας, συμμετέχοντας με τις ομάδες Παίδων και Προπαίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Lido Soccer, στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο γήπεδο του Π.Ο. Ατσαλένιου.
Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί από 24 έως 26 Απριλίου, συμμετέχουν και μεγάλες ΠΑΕ όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Πλατανιάς και Εργοτέλης, αλλά και οι Α.Ο. Χανιά, Επισκοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: