Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

BEST SELLER

Με τόσο παρασκήνιο μπορείς να γράψεις ένα best-seller που θα πουλήσει τουλάχιστον 9.000 αντίτυπα, όσοι και οι ψηφοφόροι στην γειτονιά μας!!! Ίντριγκες-δολοπλοκίες-μαχαιρώματα συντροφικά και αντίπαλα όσο και υποχθόνια παιχνίδια, σενάρια επιστημονικής και μη φαντασίας...και πολλά άλλα ενδιαφέροντα!
Μάλιστα έχω μια πληροφορία που λέει ότι λίαν συντόμως κάποιος εκλεγμένος θα το γράψει...το θέμα είναι βέβαια αν θα το τυπώσει...ή θα το κρατήσει για την πάρτη του, για τα απομνημονεύματα του!!
Πάντως αυτό που διαπιστώνω είναι ότι όλοι ξέρουν τους λόγους ..και γιατί νίκησαν εκείνοι, αλλά και γιατί έχασαν αυτοί, όμως κανένας δεν τους ανακοινώνει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: