Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑ

Και το μεγάλο ερώτημα των τελευταίων ωρών είναι ....Ποιος χάνει μια έδρα στην ενότητα του πρώην δήμου Ιναχωρίου....
Επειδή λοιπόν ο νόμος είναι σαφής τον γράφω
" Οι έδρες του δημοτικού συμβουλίου σε δήμο που έχει περισσότερες από μία εκλογικές περιφέρειες κατανέμονται μεταξύ του πρώτου (σε ψήφους και ποσοστό) και των υπολοίπων συνδυασμών ως εξής:
Η κατανομή ξεκινάει αποδίδοντας στον πρώτο συνδυασμό σε κάθε εκλογική περιφέρεια μία έδρα!  (δηλαδή ο Σταθάκης που δεν έχει στον δήμο Ιναχωρίου κανένα από την πρώτη κατανομή θα πάρει μια έδρα) Στη συνέχεια γίνεται το ίδιο και με τους άλλους συνδυασμούς αρχίζοντας από τον τελευταίο σε εκλογική δύναμη συνδυασμό, εφόσον εξασφάλισε συμμετοχή στο δημοτικό συμβούλιο. (Άρα ο Κουκουράκης θα παραμείνει σαν εκλεγμένος από τον τελευταίο συνδυασμό και την έδρα την χάνει ο συνδυασμός του κ. Μυλωνάκη!)"

1 σχόλιο:

SteliosX είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΣΥΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΕΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ,
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ 558 ΚΑΙ Ο ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΗΡΕ 553 ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ