Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ημερίδα με θέμα “Οδική ασφάλεια – τροχαία ατυχήματα”, διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) Α.Ε. αύριο στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΑΚ Λευτέρη Κοπάση, ομιλία του ομότιμου καθηγητή ΕΜΠ, Γ. Κανελλαίδη με θέμα “Στρατηγικό Σχέδιο Οδικής Ασφάλειας – Βελτίωση της ασφάλειας της οδικής υπομονής”. Επίσης κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει στατιστική ανάλυση ατυχημάτων από τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη και τον διδάκτωρ του Ιδρύματος, Μιχ. Νικολαράκη,.
Θα ακολουθήσουν: ομιλία του Δρ Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού, Σ. Βαρδάκη με θέμα: “Έλεγχος Οδικής Ασφάλειας ως βασικό μέτρο βελτίωσης της ασφάλειας της οδικής υποδομής”, ομιλία της διευθύντριας της “Εγνατίας Οδός Α.Ε.” Μαρίας Ατζέμη, εισήγηση του διοικητή τμήματος Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ., Χρήστου Παπαδάκη για την αστυνόμευση στον Β.Ο.Α.Κ., ομιλία του διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ Α.Ε. Γ. Αγαπάκη για δράσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και ομιλία του προέδρου εθελοντικού συλλόγου: “ΕΣΥ ΠΡΟ.Τ.Α.”, Γιάννη Λιονάκη, για τα διαχρονικά προβλήματα της οδικής ασφάλειας στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: