Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισσάμου σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανάρτησης της Γαλάζιας Σημαίας στην βραβευμένη ακτή «Μαύρος Μόλος-Πλάκα» και την Τρίτη 1 Ιουλίου 20124 στις 7:00 μ.μ. στην «Παχιά Άμμο Φαλασάρνων». Σας υπενθυμίζουμε ότι η
συγκεκριμένη ακτή λόγω της μεγάλης έκτασης της έχει χωρισθεί σε Ανατολική και Δυτική ακτή και έχει βραβευθεί με δύο Γαλάζιες Σημαίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: