Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ .... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Το μεγάλο ερώτημα των τελευταίων ημερών εξ ου και τα σχόλια που δεν δημοσιεύονται είναι για την δωρεά της Μονής Βατοπεδίου ....προς το Αννουσάκειο θεραπευτήριο!
Είναι σωστή ή όχι μια τέτοια δωρεά;
Κατα την άποψη μου δεν βλέπω τους λόγους που να μην είναι σωστή και ιδιαίτερα χρήσιμη μια τέτοια δωρεά, άσχετα με το τι έχει προηγηθεί ως τώρα στο λεγόμενο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες!!!
Θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, ιδιαίτερα σε τέτοια θέματα ανάγκης, και δεν βλέπω ποιος ο λόγος της ανησυχίας μας, αλλά και της επιθετικότητα μας. Ας αναλογιστούμε τι χρειαζόμαστε και ας αφήσουμε κατά μέρος τις δήθεν κατασκευασμένες "πολιτικές απάτες" που μας έφεραν ως εδώ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: